OK Lliga

Berta Tarrida posa fi a nou temporades jugant en el Voltregà

Berta Tarrida ha posat fi a una etapa de nou temporades en el CP Voltregà en les que ha aconseguit els seus millors èxits com a jugadora. La jugadora s’ha acomiadat de l’afició les xarxes socials amb una nota d’agraïment en el que diu que després de nou anys vivint a Sant Hipòlit, aquesta és la seva segona casa. Berta Tarrida va néixer fa 30 anys a Sant Sadurní d’Anoia i després de jugar en l’equip del Noia va passar pel Vilanova i el Reus abans d’arribar l’any 2013 al Voltregà. La seva discapacitat auditiva mai ha sigut un problema per jugar a l’hoquei sobre patins al seu més alt nivell i amb el Voltregà ha guanyat quatre lligues europees, dues lligues estatals i dues copes.

En la nota feta pública Berta Tarrida explica que ha estat una decisió difícil de prendre i és mostra contenta d’haver compartit equip amb les jugadores i els entrenadors que ha tingut. També dona les gràcies a l’afició de Sant Hipòlit per tot el suport que l’hib han donat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)