OK Lliga

El Vila-sana perd i el Telecable acaba la fase regular en el primer lloc

El Palau i el Manlleu empaten

El Vila-sana ha estat derrotat a la pista del Liceo (6-5) en l’últim partit de la fase regular de l’OK Lliga femenina i ha cedit el lideratge al Telecable Gijón, que amb la seva victòria tindrà el factor pista a favor en el play-off pel títol. Les lleidatanes no han pogut amb l’encert golejador d’Adriana Soto, que ha fet cinc gols per les gallegues. Després del 3-1 al descans el Vila-sana s’ha situat amb un 4-4, però ha acabat perdent. Luciana Agudo ha marcat dos gols.

El Telecable ha tingut dificultats per superar el Cerdanyola Feníe Energía per 5-6. El partit ha sigut disputat i amb alternatives i les asturianes han fet el gol de la victòria en l’últim minut. Adriana Gutiérrez i Gemma Solé han marcat dos gols per les locals i Sara Roces tres i Marta Piquero dos per les visitants.

La tercera posició ha sigut pel Generali Palau que ha empatat contra el Martinelia Manlleu, que ha acabat quart. L’Orkla Bigues i Riells ha guanyat a la pista de Las Rozas per 2-5. Maria Igualada ha fet dos gols. L’Igualada femení Grupo Guzman ha superar el Vilanova per 1-5, i ha destacat Carla Clarament amb tres dianes. El Sant Cugat ha guanyat a la pista del Lidergrip Mataró per 1-2, mentre que el Voltregà Stern Motor s’ha imposat al Garatge Plana Girona per 3-0.