OK Lliga

El Deportivo Liceo venç al Reus i és el campió de l’OK Lliga (2-5)

El Reus Virginias ha perdut per 2-5 contra el Deportivo Liceo el tercer partit de la final i l’equip gallec, que ha dominat la sèrie per 3-0 és el nou campió de l’OK Lliga trencant el domini del Barça, que havia guanyat els vuit darrers títols. És la vuitena lliga dels gallecs, que no la assaborien des del curs 2012/2013. Amb molt d’ofici, el conjunt de Juan Copa no s’ha deixat intimidar per l’ambient del Palau d’Esports, i amb un Carles Grau pletòric sota els pals i una gran actuació de l’exjugador roig-i-negre Àlex Rodríguez, ha estat superior, amb un alt grau d’efectivitat i bona circulació de bola. El Reus, en canvi, no ha estat gens efectiu en la bola aturada i ha comès errors greus en defensa que l’han condemnat. El gran partit de Joan Salvat no ha estat suficient.

El Reus ha dut el pes en el primer temps, però les fuetades del Liceo han estat letals. Una falta de Julià dins del quadre li ha costat el penal i la blava. Carballeira no ha sabut batre Ballart. Salvat, amb tot el coratge del mon, ha batut Carles Grau en una gran acció finalitzada amb un fort cacau (1-0 en el 8’). Però Marc Grau, al primer pal i en una bola que ha entrat plorant, i Àlex Rodríguez, amb un gran tret de pala, han fet pujar l’1-2 en tan sols dos minuts de voràgine gallega. Gelmà, per sota les cames ha estat a punt de rendibilitzar una gran assistència de Rojas.

Un penal molt discutit comès per Aragonès sobre Torres ha acabat d’embolicar la troca. Torres l’ha clavat per l’escaire (1-3 en el 32’). A més, Carles Grau, incommensurable tot el partit, li ha tret la directa –10a del liceo–a l’ultraespecialista Marc Julià.

Salvat, al segon pal, ha rematat amb la posició guanyada una bola penjada per Rojas (2-3 en el 38’) i ha reactivat a l’afició i a l’equip. Però la gran connexió de dos exjugadors del Reus i una badada defensiva local han costat el 24 (40’). Rodríguez ha assistit Adroher, que dins del quadre no ha perdonat. De seguida el Reus ha tingut un penal. Ha sortit Marín i la bola s’ha estavellat al ferro. Carballeira, sol com un mussol, ha fet el 2-5 (41’) a boca de canó rematant una passada de Rodríguez. El Reus ha concedit massa facilitats. Ballart ha desviat la directa llançada per Adroher (45’) arran de la desena falta local. A 52 del final, Di Benedetto ha fet la quinzena i Marín tampoc ha pogut superar Carles Grau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)