OK Lliga

Aina Florenza (Palau) repeteix com a MVP del curs

La MVP de la temporada ha estat, per segon any consecutiu, per a la jugadora del Generali HC Palau, Aina Florenza. La jugadora de Mataró ha estat una de les peces clau en l’equip d’Iván Sanz marcant un total de 54 gols i donant 6 assistències entre lliga regular i play-off. A més, ha guanyat la Bola d’Or de màxima golejadora.

El primer premi “Carles Trullols” a la millor portera ha estat per a Laura Vicente, del Generali HC Palau, la menys golejada de la OK Liga Iberdrola.

Iván Sanz, el tècnic del Generali Palau de Plegamans ha aconseguit el premi reconeixent el seu treball amb l’equip campió de la OK Liga Iberdrola 21/22.

El cinc ideal de la temporada el forman Laura Vicente (Generali HC Palau), Marta Piquero (Telecable HC), Luchi Agudo (CP Vila-sana), Sara Roces (Telecable HC) i Aina Florenza (Generali HC Palau).

El premi a la jugadora revelació de la temporada s’ha portat a la jugadora del Telecable HC, Nuria Obeso. Els premis es lliuraran a la presentació de les lligues nacionals el 22/23 que se celebrarà el proper mes de setembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)