Lliga Europea

El Lleida, el Calafell i el Caldes ja tenen rivals en la nova lliga europea

El Lleida, el Calafell i el Caldes ja saben els rivals de la primera fase de qualificació de la lliga europea d’hoquei sobre patins, que canvia de format i que tindrà una fase final de setze equips. El Barça i el Liceo són dos dels vuit equips ja classificats. El Lleida jugarà en el grup B amb el Grossetto, la Vendéenne i el King’s Lynn. El Calafell, vigent campió de l’Europeu Cup, s’enfrontarà al Valdagno, el Noisy-le-Grand i el Ginebra, mentre que el Caldes tindrà com a rivals el Bassano, el Quévert i el Valongo. En el grup A hi juguen el Coutras, el Forte dei Marmi, el Braga i l’Alcoi.

Els vuits equips classificats es trobaran amb vuit equips més en la segona fase de qualificació, que es disputarà durant al mes de desembre i incorporarà el Noia i el Reus. Igual que en la primera fase, els dos millors equips dels quatre grups es classificaran per a la següent fase. Els equips eliminats, en canvi, disputaran la Europe Cup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)