OK Lliga

El Barça, el Liceo, el Reus, el Noia i l’Alcoi no fallen en la segona jornada de l’OK Lliga

El Barça, el Deportivo Liceo i el Noia van resoldre amb suficiència la segona jornada de l’OK Lliga, mentre que el Reus Deportiu, subcampió de l’última edició, va haver de remuntar un resultat advers a la pista del Solideo Sant Cugat (del 2-0 al 3-5) amb un guió de partit molt similar al de la setmana passada contra l’Igualada. L’efectivitat de Marc Julià en les faltes directes i l’encert de Sergi Aragonès en el tram final van ser determinants per tombar un recent ascendit a la màxima categoria que va plantar cara de valent. El duel va escenificar la lluita a les banquetes entre els exjugadors del Reus Jordi Garcia i Joan Carles Vadillo.

Abans ja havien fet la feina el conjunt blaugrana, que lider al taula, contra el Voltregà Sern Motor (5-2); el Liceo, el defensor del títol, contra el Girona (6-1), i el Noia Freixenet contra l’Arenys de Munt (6-2), un altre dels retornats a l’OK Lliga. El Barça va resoldre amb un trio de gols d’Ignacio Alabart. També van marcar Matías Pascual i Pau Bargalló. Per part visitant, van marcar Aleix Molas i Gerard Teixidó. El Noia, per la seva banda, va materialitzar el seu triomf amb un trio de gols de Jordi Bargalló i les dianes de Xavi Costa, Kylian Gil i Martí Gabarró. Els gols visitants els van fer Marc Pujadas i Lluc Vila.

L’altre equip amb dues victòries és el Pas Alcoi, que ha començat el campionat amb molt bon peu, seguint amb la dinàmica del curs passat, i que va infringir una contundent derrota al Finques Prats Lleida (6-2). L’Igualada Rigat va superar el Recam Làser Caldes 6-5) en el partit més igualat de la jornada. Gerard Riba (3), Aleix Marimon i Oriol Llenas van fer els gols dels arlequinats i Xavier Rovira (2), roger Presas, Cristian Rodríguez i Marcos Blanqué van fer els dels locals.

El Parlem Calafell-Vilafranca es va ajornat perquè els calafellencs han disputa la copa Continental, en la qual van caure per 2-3 en la semifinal contra el Valongo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)