Lliga Catalana

El Calafell estrena títol

Lliga catalana. Final masculina. L’equip anivella un 1-3 en els darrers nou minuts contra el Noia i s’imposa en la tanda de faltes directes. El porter Gerard Camps és escollit MVP

Calafell (3) 3 Noia (2) 3

PARLEM CALAFELL:Camps, Escala, Ferrer, Xaus i Casas –equip inicial–; Palau, Espinosa, Miras, Fernández i Solans..NOIA FREIXENET:Roca, Esteller, Salvadó, Bargalló i Mitjans –equip inicial–; Costa, Gil, Gabarró, Ballart i Marimón.GOLS:0-1 (17’) Bargalló. 1-1 (22’) Miras, de penal. 1-2 (26’) Gabarró. 1-3 (40’) Mitjans, de falta directa. 2-3 (41’) Xaus, de falta directa. 3-3 (44’) Miras. Faltes directes: Xaus 1-0, Gabarró 1-1, Casas 2-1, Gil 2-2 i Miras 3-2.ÀRBITRES:G. Gorina i J. Garcia. Van mostrar targeta blava a Bargalló.FALTES:11 del Calafell i 10 del Noia.INCIDÈNCIES:S’ha guardat un minut de silenci en memòria de Ramon Vilaró, expresident del Voltregà i metge de la selecció catalana.

El Parlem Calafell va guanyar el seu primer títol de la Frit Ravich Lliga Catalana en imposar-se al Noia Freixenet en la tanda de faltes directes (3-3 i 3-2). La final de la XVIII edició va ser molt disputada i el Calafell va anivellar un 1-3 en els darrers nou minuts. En atac va destacar Sergi Miras, mentre que el porter Gerard Camps va fer una gran actuació i va ser escollit MVP.

La final es va iniciar amb els dos equips buscant la porteria contrària i arribant amb perill. El joc es va asserenar una mica i els equips van començar a controlar més la bola. El Noia es va avançar en el minut 17 amb un gol d’Eloi Mitjans i en el 22 el Calafell va empatar amb un penal transformat per Sergi Miras. Un minut després, Martí Casas, que va jugar amb casc perquè en la semifinal li van obrir la cella esquerra, va desaprofitar una falta directa.

Només s’havien jugat 23 segons de la segona meitat i Martí Gabarró va tornar a avançar els de Sant Sadurní, que a partir d’aquí van controlar el joc i l’avantatge mínim, que es va ampliar a deu minuts del final, quan Eloi Mitjans va transformar una falta directa (1-3). Quinze segons després, el Calafell va disposar d’una falta directa per targeta blava a Jordi Bargalló, i Arnau Xaus va anotar. Quan faltaven sis minuts per al final, Sergi Miras va empatar (3-3) amb un xut llunyà, i es va arribar a la pròrroga. En el darrer minut del temps suplementari Arnau Xaus va disposar d’una falta directa, però el porter Blai Roca la va aturar i el títol es va decidir en la tanda de faltes directes. El Calafell es va imposar per 3-2, amb gols d’Arnau Xaus, Martí Casas i Sergi Miras, i dues aturades del porter Gerard Camps.

GOLEJADOR

Sergi Miras va fer dos gols durant el partit i un altre en la tanda de faltes directes