OK Lliga

El Parlem Calafell assalta Riazor i ja és segon i el Barça suma el novè triomf

El triomf històric del Parlem Calafell a la pista de Deportivo Liceo (1-2) tot i la baixa de Sergio Miras és el resultat més destacat de la novena jornada a l’OK Lliga. El conjunt penedesenc va confirmar el seu gran inici de curs. Jordi Ferrer i Martí Casas van ser els autors dels gols visitants. El porter Gerard Camps va estar a un gran nivell i l’equip se situa segon amb 20 punts.

El Barça (27 punts amb 9/9) va aprofitar el regal per distanciar-se una mica dels gallecs i ja els hi porta punts quan tot just s’ha disputat un terç de la fase regular. Pau Bargalló continua marcant i és l’únic jugador de la competició que ha sucat en les nou jornades. El Barça es va imposar per un clar 7-3 a l’Alcoi en un partit que va dominar des de l’inici amb un 3-0 als deu minuts. En el descans els blaugrana ja guanyaven per 6-2 i havien sentenciat el partit. Bargalló i Llorca van anotar tres gols cada un. El Reus Virginias va derrotar per 3-1 el Voltregà Stern Motor en un partit en què es va avançar 3-0 en la segona meitat. Sergi Aragonès va anotar dos gols pels reusencs. El Solideo Sant Cugat va perdre a casa contra el Recam Làser Caldes (3-4). El partit va tenir moltes alternances. Roger Presas va marcar dos gols pels visitants.

El Garatge Plana Girona, per la seva banda, va jugar una bona primera part en què va remuntar un gol amb Litus inspirat: una assistència a Vázquez en l’1-1 i un cacau exterior en superioritat en el 2-1, però es va ensorrar en el segon temps contra un rival directe. Oriol Vives (3) va ser el botxí dels de Ramon Benito. Els altres dos gols dels lleidatans, que van jugar una segona part notable i estan en fase ascendent, els van fer Nuno Paiva i Xavier Aragonès. el debut de Toni Aranda a la banqueta del Vilafranca, el cuer amb zero punts, es va saldar amb una nova derrota per 5-2 a la pista de l’Arenys de Munt, que va celebrar la primera victòria del curs amb gols de Lluc Vila (2), Marc Puigvert (2) i Gerard Oviedo. Gabriel Villares i Arnau Güell van fer els dels vilafranquins.

En l’últim partit de la jornada, el Noia Freixenet ha golejat l’Igualada Rigat per 8-1, amb un trio de gols de Martí Gabarró, dos de Jordi Bargalló i un de Kyllian Gil, Eloi Mitjans i Guillem Montserrat. Marc Carol ha marcat pels visitants.