Lliga Europea

Els quatre equips catalans estaran en grups diferents en la lliga europea

En l’Europe Cup els catalans jugaran l’anada dels vuitens a casa

Els quatre equips catalans que continuen en la lliga europea, el Barça, el Reus Virginias, el Noia Freixenet i el Parlem Calafell, han anat a grups diferents en el sorteig de la fase de grups que s’ha fet a Porto, Portugal. El Barça, que era un dels quatre caps de sèrie, jugarà en el grup C contra el Lodi i el Forte dei Marmi italians i el Valongo portuguès. El Reus estarà en el grup D i jugarà contra l’Sporting i el Barcelos de Portugal i el Saint Omer francès. El Calafell ha anat a parar en el grup A i tindrà con a rivals l’Oliveirense i el Benfica portuguesos i el Liceo gallec. El Noia Freixenet jugarà en el grup B contra el Porto de Portugal i els conjunts italians del Sarzana i el Trissino. Aquesta fase de grups començarà el proper 26 de gener.

En el sorteig dels vuitens de final de l’Europe Cup els quatre equips catalans, el Finques Prats Lleida, el Recam Làser Caldes, l’Igualada Rigat i el Voltregà Stern Motor, jugaran a casa el partit d’anada el 28 de gener i el de tornada a fora l’11 de febrer. El Lleida jugarà contra el Valdagno italià, mentre que el Caldes ha quedar emparellat amb La Vendéenne de França i l’Igualada contra un altre conjunt francès, el Lió. El Voltregà jugarà enfront el Diessbach suïs. També s’han sortejat els emparellaments dels quarts de final, i si els catalans es classifiquen ja saben el rival que els hi tocaria. Els lleidatans enfront el guanyador del Grosseto-Bassano, els vallesans contra el guanyador del Herringen-Coutras, els igualadins enfront el guanyador de l’Alcoi-Braga i els de Sant Hipòlit contra el guanyador del Follonica-Remscheid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)