OK Lliga

El Barça continua intractable, i el Noia empata i perd el tercer lloc

Els blaugrana guanyen el Voltregà (0-4), el Lleida supera l’Alcoi (2-1) i els de Sant Sadurní empaten a Arenys de Munt (2-2)

El Barça continua intractable i sumant victòries i punts en l’OK Lliga, i aquest migdia ha guanyat per 0-4 a la pista del Voltregà Stern Motor.Un gol de Rodrigues a l’inici i dos de Bargalló i Nunes en 20 segons a cinc minuts del descans han sentenciat el partit. Bargalló, el pitxitxi de la lliga, ha tornat a marcar en la segona meitat i ha establert el 0-4 definitiu.

El Noia Freixenet ha empatat (2-2) a la pista de l’Arenys de Munt Solartradex, un equip en zona de descens, i ha perdut la tercera posició que ocupava. Marc Pujadas ha donat la volta al gol dels de Sant Sadurní en la segona meitat, 2-1, però ràpidament el Noia ha empatat i el 2-2 ja no s’ha mogut. El Finques Prats Lleida ha tornat a guanyar després de tres derrotes seguides i s’ha imposat per un ajustat 2-1 a l’Alcoi .

El Reus Deportiu Virginias s’ha situat tercer de la lliga després de la seva victòria per 3-0 conra el Solideo Sant Cugat. El triomf ha arribat en els darrers 10 minuts de partit, ja que fins llavors l’enfrontament ha estat molt ajustats. Els reusencs encadenen la cinquena victòria. El Parlem Calafell ha patit per imposar-se a la pista del Digittecnic Vilafranca Capital del Vi, el cuer, per un ajustat 1-2 en un partit en que ha hagut de lluitar i patir fins al final. L’Igualada Rigat s’ha imposat a la pista del Recam Làser Caldes per 2-4 en un partit que no ha deixat sentenciat fins als darrers 5 minuts. Llenas ha anotat dos gols pels igualadins. El Garatge Plana Girona ha perdut a casa contra el Liceo, el campió, per un clar 0-4. Àlex Rodríguez ha marcat tres gols pels gallecs, i dos d’ells anotats en un marge de 10 segons han sentenciat el partit.