OK Lliga

El Generali Palau rep el Vilasana en el debut europeu a casa

Hoquei sobre patins. Tots dos equips van batre l’Académico da Feria en l’estrena i es juguen la primera plaça del grup A (20 h)

El Generali Palau, el campió de les dues darreres edicions, debuta avui a casa en la lliga europea rebent en un partit de la màxima rivalitat el Vila-sana en la tercera jornada del grup A (20 h). Les de la Plana d’Urgell van derrotar l’Académico da Feria en la primera jornada per 5-2 i les vallesanes van vèncer les portugueses per 2-4 en la segona. Els dos primers de cada un dels quatre grups de tres equips accedeixen als quarts. També juga el Cerdanyola Feníe Energía, que visita el potent Benfica (16 h) en el grup D. En el seu debut, les vallesanes van golejar el Nantes (10-0). L’equip de Lisboa és un dels aspirants al títol, liderat per Marlene Sousa. En el grup C, el Coutras rep el Telecable (18 h) i, en el B, el Liceo juga a la pista del Noisy-le-Grand (21 h ). El Martinelia Manlleu descansa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)