OK Lliga

El Reus Virginias i el Noia Freixenet signen taules en un partit intens (4-4)

El Reus Virginias-Noia Freixenet, el partit més cridaner d ela 17a jornada de l’OK Lliga, s’ha saldat avui al migdia en taules i l’average favorable als locals, que van guanyar a Sant Sadurní en la primera volta (3-4) . Un gol de penal marcat per Jordi Bargalló a 3:54 del final ha situat el 4-4 definitiu. L’equip de Pere Varias s’ha avançat dos cops en el primer temps amb el 0-1 de Bargalló i l’1-2 de penal transformat per Mitjans. Julià, de directa (1-1) i Gelmà han igualat abans del descans (2-2). Dos gols de Compagno han esperançat al Reus (4-2), però Gil i Bargalló han empatat. El Barça, líder invicte, ha vençut per 0-5 l’Arenys de Munt Solartradex, el penúltim, amb gols de Rodrigues (2), Marc Grau, Bargalló, que ha marcat en les 16 jornades que ha jugat, i Panadero. El Finques Prats Lleida ha derrotat per 5-1 l’Igualada Rigat –Selva (2), Duch, Nuno i Isla–. El Recam Làser Caldes, en el darrer partit del diumenge, ha assaltar Vilafranca per 3-4 amb un darrer gol de Marc González a 2:32 del final. Els locals, molt millorats, s’han avançat tres cops amb orgull amb gols de Del Ríoi Martí (2), però Giménez, Gurri i Blanqué, de falta directa, han empatat (3-3).

El Parlem Calafell va guanyar dissabte a la pista del Voltregà Stern Motor per 5-6 amb 4 gols del davanter Martí Casas, que va tornar a reivindicar-se amb la seva inspiració. El local Aleix Molas va marcar tres gols i Gerard Teixidó en va fer un parell. Els altres dos dels de Ferran López els van materialitzar Jan Escala i Jordi Ferrer. El Calafell guanyava per 3-6 i els locals van reduir la diferència amb dos gols en els dos últims minuts.

El Deportivo Liceo, per la seva banda, es va endur els tres punts de la pista del Solideo Sant Cugat (0-2) encarrilant el partit en el primer temps amb gols de Bruno di Benedetto i Arnau Canal. Al pavelló de Palau, el Garatge Plana Girona va evitar la derrota contra l’Alcoi gràcies a dos gols de Borja Ramon que situen els gironins a 3 punts de la zona de permanència que ara mateix marca el Voltregà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)