Lliga Europea

Empats del Noia i el Calafell a casa i derrota del Reus a Barcelos

El retorn de la lliga europea al pavelló de l’Ateneu Agrícola de Sant Sadurní 1153 dies després s’ha saldat amb un empat del Noia Freixenet contra el potent Porto (0-0), precisament el mateix rival davant del qual els aficionats havien vist el darrer duel de la màxima competició continental a casa amb un triomf històric i de prestigi per 6-4. La segona jornada ha escenificat duels entre equips catalans i portuguesos, rivalitat entre les dues millors lligues del mon. El Porto, amb els catalans Xavier Malián, Xavi Barroso i Roc Pujadas, però sense la seva gran figura Gonçalo Alves ha estat un bon reclam per al públic i una gernació s’ha aplegat per animar el seu equip en un partit d’entrada prou tàctic. el Noia ha buscat amb bon criteri situacions interior generant perill i Ricard Ares s’ha vist obligat a demanar dos temps morts en el primer temps. una blava a Esteller ha obligat al porter local Blai Roca ha evitat el gol en la directa del seu excompany Pujadas. En la inferioritat, Costa ha estat a punt de marcar.A 12:46 del final, el Porto ha fet la desena falta. Malián, però, ha aturat el tret de Mitjans en la directa. el noia ha fet la desena però a Ezequiel Mena se li ha escapat la bola intimidat per Roca. En la primera jornada, el Noia va guanyar a la pisa del Sarzana (3-4). El Porto, en canvi, va empatar a casa contra el Trissino (3-3), resultat que li genera certes urgències. Els dos primers de cada accediran a la final a vuit.

El Parlem Calafell, per la seva banda, ha viscut una jornada històric, el seu primer partit a casa en la lliga europea. El vigent campió de l’Europe Cup, que en la primera jornada va plantar cara a la pista del Benfica, ha esgarrapat davant de l’Oliveirense un punt treballat (1-1), el seu primer punt en la competició. L’equip portuguès, amb els catalans Marc torra i Jordi Adroher a les seves files, s’ha avançat amb un gol de penal marcat per Tomás Pereira (0-1 en el 7’), resultat amb què s’ha arribat a la mitja part. Martí Casas, el pitxitxi del conjunt de Ferran López, ha fet l’1-1 de falta directa –desena d’equip visitant– a 8:07 del final.

El Reus Virginias, que va debutar amb triomf, ha perdut a la pista del Barcelos. Álvaro Morais ha avançat el lusitans en el minut 5 (1-0) i Miguel Rocha ha clavat el 2-0 (21’). Diego Rojas ha reduït diferències tot just arrencar el segon temps, però els locals han fet el 3-1, altre cop obra de Morais.

Triomf del Barça

El Barça ha esgarrapat un triomf molt valuós per 3-5 a Valongo amb un trio de gols de Pau Bargalló –un de falta directa–,un altre d’Hélder Nunes de penal i un de Rodrigues. Perdia per 1-0 però ha imposat la seva llei i fa un pas endavant cap als quarts de final de la lliga europea.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)