OK Lliga

El Girona aguanta fins a l’inici del segon temps

Hoquei patins. Tres gols seguits de Casas donen el triomf al Calafell

Parlem Calafell 4 G. Plana Girona 1

PARLEM CALAFELL:Camps, Xaus, Palau, Ferrer i Fernández –cinc inicial–; Escala, Espinosa, Casas, Miras i Solans.GARATGE PLANA GIRONA:Llaverola, Grau, Vázquez, Ramon i Aguirre –cinc inicial–; Sánchez, Cantero, Nadal, Calero i Fernández.GOLS:0-1 (8’) Ramon. 1-1 (9’) Miras, de penal. 2-1 (26’) Casas. 3-1 (30’) Casas. 4-1 (33’) Casas.ÀRBITRES:A. Barba i E. Rivas.T.B.:A Grau.FALTES:8 del Calafell i 9 del Girona.

El Garatge Plana Girona va perdre a la pista del Parlem Calafell per 4-1, un partit en què va fer una bona primera meitat i va ser superat en l’inici del segon temps. Tres gols seguits de Martí Casas en només set minuts va decantar el triomf per als locals, que estan en la zona alta de la classificació de l’OK Lliga. Els gironins s’havien avançat amb un gol de Borja Ramon en el minut 8, però els penedesencs van saber empatar un minut després.