OK Lliga

L’Igualada i el Caldes tanquen la 18a jornada amb victòries treballades

Els Igualadins derroten el Voltregà (3-1) i el calderins el Lleida (4-2)

L’Igualada Rigat i el Recam Làser Caldes han tancat la divuitena jornada de l’OK Lliga amb victòria al recuperar els partits que no van jugar el cap de setmana per la competició europea. Els igualadins han derrotat per 3-1 el Voltregà Stern Motor en un partit ajustat i amb possibilitats de puntuar pels dos conjunts. L’Igualada ha sentenciat en el darrer instant al marcar Riba el tercer gol en l’últim segon. Els de Sant Hipòlit han encaixat la cinquena derrota seguida.

El Caldes ha superat per 4-2 el Finques Prats Lleida en un matx intens i amb molta igualtat. Els locals han anat per davant, però els visitants han anat empatant fins el 2-2 del descans. En la segona meitat Els vallesans s’han imposat. L’Arenys de Munt Solartradex ha perdut per 3-0 a la pista de l’Alcoi. Els arenyencs ha arribat als darrers minuts amb un mínim 1-0 i han buscat l’empat atacant de cinc sense porter. Els alcoians ho han aprofitat i han marcat dos gols en el darrer minut.

En els partits disputats el cap de setmana el Barça ha derrotat per 9-3 el Solideo Sant Cugat en un partit que s’ha decidit en els últims instants de la primera meitat, marcant quatre gols en dos minuts i mig. Pau Bargalló ha marcat tres gols, continua un partit més amb el seu olfacte golejador i segueix com a pitxitxi. Els blaugrana han ampliat la seva avantatge com a líders ja que el Noia Freixenet ha empatat (2-2) a la pista del Liceo, el segon. El partit ha sigut molt anivellat i els gols no han arribat fins als últims minuts.

El Reus Deportiu Virginias, el tercer, ha patit per superar per un ajustat 2-3 el Digittecnic Vilafranca Capital del Vi, el cuer i que encara no coneix la victòria. El conjunt local ha disposat d’una falta directa a 48 segons d’acabar per empatar, però l’ha desaprofitat. Tres gols de Martí Casas en set minuts en l’inici de la segona meitat han donar la victòria al Parlem Calafell per 4-1 davant un Garatge Plana Girona lluitador i que ha plantar cara al quart classificat en la primera meitat.