Lliga Europea

Totalment centrats en Europa

Hoquei sobre patins. Lliga europea. El duel entre catalans en l’anada dels quarts entre el Vila-sana i el Manlleu marca la jornada. El Palau i el Cerdanyola també volen un bon resultat

Quatre equips catalans, el Generali Palau, el Cerdanyola Feníe Energía, el Vila-sana i el Martinelia Manlleu, i dos més de l’OK Lliga femenina, el Telecable Gijón i el Liceo, disputen aquesta tarda el partit d’anada dels quarts de final de la lliga europea femenina amb l’objectiu d’aconseguir un bon resultat per afrontar el dia 15 d’aquest mateix mes la tornada amb garanties de poder accedir a les semifinals. L’enfrontament més interessant serà el derbi català entre les lleidatanes i les osonenques, el segon contra el quart de la lliga estatal. En els seus duels en la lliga el Vila-sana ha guanyat els dos partits: 2-3 a Manlleu i 3-1 a casa.

El líder de la competició estatal visita el Deportivo Liceo, el sisè. El Palau ha guanyat contra el conjunt gallec en els dos partits de l’OK Lliga, per 5-0 a casa i per 2-3 a la Corunya. El tercer partit amb un equip català també és un tercer duel de la competició estatal, i el Cerdanyola –l’onzè– rep el Telecable Gijón, el segon, que l’ha superat en els dos partits de l’OK Lliga per resultats ajustats, 2-0 i 1-2. Completa els quarts de final el duel entre el Valdagno italià i el Benfica portuguès.

Quarts de final. Anada
Liceo - Palau 17 h
Cerdanyola - Telecable 18 h
Vila-sana - Manlleu 19 h
Valdagno - Benfica 19 h
Quarts de final. Tornada
(15 d’abril)
Benfica - Valdagno 14 h
Manlleu - Vila-sana 17 h
Palau - Liceo 18 h
Telecable - Cerdanyola 19 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)