OK Lliga

El Barça pateix per guanyar a la pista de l’Igualada (3-4)

El Vilafranca suma la tercera victòria seguida i continua la lluita per salvar-se. El Voltregà s’assegura la permanència

El Barça ha patit per imposar-se a la pista de l’Igualada Rigat per un ajustat 3-4 i continuar invicte a l’OK Lliga. Els igualadins guanyaven per 3-2, però dos gols de Pau Bargalló, l’últim a dos minuts del final han donat el triomf als blaugrana. Els tres perseguidors del Barça han guanyar, amb victòries més o menys ajustades. El Reus Deportiu Virginias s’ha imposat a la pista del Garatge Plana Girona (4-6). S’ha avançat amb un 0-3, però els gironins s’han apropat amb un 2-3 al descans, i els reusencs han sentenciat en la segona meitat. Julià ha fet tres gols i Aguirre també n’ha fet tres pels locals. El Parlem Calafell s’ha imposat per 4-2 a l’Alcoi en un partit que ha remuntat en la segona meitat després d l’1-2 del descans. Pel mateix resultat de 2-4 el Liceo s’ha imposat a la pista del Recam Làser Caldes. Ja guanyava per 1-4 a la mitja part.

El Digittecnic Vilafranca Capital del Vi ha derrotat per 3-1 el Noia Freixenet i continua la seva lluita per evitar el descens. S’ha imposat en la segona meitat després de remuntar el 0-1 inicial. El Voltregà Stern Motor ha guanyat per 7-1 l’Arenys de Munt Solartradex i amb la derrota del Girona, s’ha assegurat la permanència i ha enviat als gironins a jugar el play-out. Sitjà, Alonso i Burgaya han marcat dos gols cada un. El Finques Prats Lleida ha superat per un ajustat 3-2 el Solieo Sant Cugat en un partit ajustat.