Lliga Europea

El Reus queda fora de la final a vuit de la lliga europea per l’empat entre el Benfica i l’Sporting

Els reusencs guanyen el Sant Omer (4-7), els portuguès passen tots dos després del 2-2

El Reus Deportiu Virginias ha quedat eliminat de la final a vuit de la lliga europea en l’última jornada de la fase de grups. Els reusencs han fet el que havien de fer i han guanyat (4-7) el seu partit a la pista del Saint Omer francès, però l’empat entre el Benfica i l’Sporting (2-2) ha classificat als dos conjunts portuguesos. L’Sporting ha acabat primer de grup amb 11 punts, el Benfica segon amb 10 i el Reus tercer també amb 10, ja que tenien l’avegare perdut amb el Benfica.

Els reusencs s’han imposat a la pista del Saint Omer per 4-7, després del 2-5 del descans. Han marcat Aragonès (3), Compagno (2), Gelmà i Julià. El Barça, que ja tenia assegurat el primer lloc del grup, ha empatat a la pista del Forte dei Marmi italià (4-4). Els blaugrana jugaran els quarts de final de la final a vuit que es disputarà a Viana do Castelo del 4 al 7 de maig contra el Benfica. Pels blaugrana han marcat Rodrigues (2), Panadero i Grau.

El Noia Freixenet, que ja estava eliminat ha guanyat el Sarzana italià per 4-2 amb gols de Bargalló, Gabarró, Gil i Mitjans. També estava eliminat el Parlem Calafell i en aquesta darrera jornada ha empatat a casa contra el Benfica portuguès (2-2). Dos gols de Ferrer han anivellat un 0-2 advers. El Liceo, el cinquè equip de l’OK Lliga ha perdut a casa contra l’Oliveirense (2-3) i també ha quedat eliminat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)