OK Lliga

La samarreta amb el dorsal 1 d’Aitor Egurrola es penjarà al Palau Blaugrana el 14 de maig

Es farà l’homenatge al porter blaugrana després del primer partit de quarts de final de l’OK Lliga

El Barça retirarà la samarreta amb el dorsal número 1 del porter Aitor Egurrola el diumenge 14 de maig. Serà després del primer partit de quarts de final del play-off de l’OK Lliga que es jugarà a les 12.15 h. Encara no es coneix el rivals que es decidirà aquest cap de setmana. Les entrades per aquest partit seran gratuïtes. El porter Aitor Egurrola és l’esportista més llorejat de la història del FC Barcelona (78 títols). La retirada de la seva samarreta va ser anunciada pel president Joan Laporta quan es va anunciar que es retirava, el 3 de març del 2022.

Aitor Egurrola va arribar al Barça l’any 1995 i va debutar amb el primer equip el 1998, i va estar 24 temporades. El porter blaugrana és el jugador d’hoquei patins que ha aconseguit més Lligues (21), més lligues europees (11), més copes Continentals (11) i més copes (12). La samarreta del porter barceloní serà la segona de la secció d’hoquei patins que estarà present a la part més alta del Palau Blaugrana, fent companyia al dorsal 21 de Beto Borregán (58 títols). Els altres esportistes que tenen la seva samarreta retirada són els jugadors d’handbol Óscar Grau (dorsal 2), Xavier O’Callaghan (4), Enric Masip (5), Iñaki Urdangarin (7), Víctor Tomàs (8), Joan Sagalés (14) i David Barrufet (16), els jugadors de bàsquet Andrés Jiménez (4), Nacho Solozabal (7), Juan Carlos Navarro (11), Roberto Dueñas (12) i Juan Antonio San Epifanio “Epi” (15) i el porter de futbol sala Paco Sedano (28).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)