OK Lliga

L’Igualada guanya el Calafell i completa els vuit equips que jugaran el ‘play-off’ pel títol

El Reus s’assegura la quarta posició de l’OK Lliga

L’Igualada Rigat depenia d’ella mateix, ha guanyat el Parlem Calafell per 5-2 i ha completat els vuit equips que disputaran el play-off pel títol de l’Ok Lliga. Després del 2-2 al descans, els igualadins s’han avançat en l’inici del segon temps i han sentenciat amb dos gols en els darrers segons. A més han acabat en la setena posició, ja que l’Alcoi ha perdut a la pista del Recam Làser Caldes per 4-2 i ha ocupat el vuitè lloc. El Caldes tenia possibilitats d’estar entre els vuit primers si guanyava i l’Igualada no ho feia. El tercer equip amb opcions, el Voltregà Stern Motor i que era el que menys en tenia, ha perdut a casa contra el Noia Freixenet per 2-5. Els de Sant Sadurní, tot i la victòria, han acabat cinquens ja que el Reus Deportiu Virginias ha guanyat per 5-3 l’Arenys de Munt Solartradex i s’ha assegurat el quart lloc i el factor pista en els quarts de final. El Finques Prats Lleida s’ha imposat al Deportivo Liceo per 8-5, amb quatre gols de Paiva, i ha acabat sisè.

Els enfrontaments de quart de final seran: Barça-Alcoi; Liceo-Igualada; Calafell-Lleida i Reus-Noia. Els equips citats en primer lloc tenen el factor pista a favor.

El Garatge Plana Girona ha empatat contra el Solideo Sant Cugat (3-3) i com que l’Arenys de Munt ha perdut, tindrà el factor pista a favor en el play-out que els enfrontarà als arenyencs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)