Lliga Europea

El Valongo, la sorpresa

Quarts de final. Elimina l’Sporting (2-3) i se les heurà amb l’Oliveirense, que supera el Trissino en la tanda de penals

L’Oliveirense, que té a les seves files Marc Torra i Jordi Adroher, va superar el Trissino, amb els catalans Joan Galbas i Jordi Méndez, en la tanda de penals, per 3-1, després que el temps reglamentari acabés amb empat a 5 gols, i jugarà la semifinal contra el sorprenent Valongo –dirigit pel català Natxo Edo–, que va fer fora l’Sporting, campió el 2019 i el 2021. Galbas, que va fallar un penal, va ser l’únic català que va marcar de jugada en el primer partit. Tampoc no van transformar els penals ni Méndez ni Torra.

L’Sporting, amb l’osonenc Ferran Font, no va poder frenar l’ímpetu del Valongo, amb l’exporter del Calafell i el Barça Xano Edo fonamental. Facu Navarro (2) i Oliveira van esterilitzar els gols de Nolito Romero (2).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)