OK Lliga

El descens de dos històrics de l’OK Lliga

Hoquei sobre patins. Han baixat el Bigues i Riells, que sempre hi havia jugat, i el Cerdanyola, campió de la segona edició

Dues de les tres places de descens de l’OK Lliga femenina d’aquesta temporada les han ocupat dos equips històrics de la màxima categoria estatal: el Cerdanyola Feníe Energía i l’Orkla Bigues i Riells. El tercer conjunt que ha perdut la categoria ha estat el Lleidanet Alpicat, que enguany hi ha debutat.

El Cerdanyola i el Bigues i Riells van ser presents en la segona edició de l’OK Lliga la temporada 2009-10, la primera en què van participar equips catalans, i el Cerdanyola va ser-ne el campió. El club del Vallès Occidental va baixar la temporada 2012/13 i després de dues temporades a la nacional catalana va tornar a jugar en la màxima categoria estatal el curs 2015/16. A banda del seu títol de campió el Cerdanyola va ser tercer la temporada 2019/20, que no va finalitzar per la pandèmia, i quart el curs 2020/21, i va disputar les semifinals del play-off pel títol.

El Bigues i Riells sempre s’ha mantingut a la màxima categoria, fins ara, i ha estat a l’elit durant catorze temporades de manera consecutiva. La millor classificació del conjunt del Vallès Oriental va ser la quarta plaça la temporada 2016/17.

Els dos conjunts vallesans han estat lluitant per la permanència fins a la darrera jornada, i el Cerdanyola va baixar per la diferència de gols amb Las Rozas, i el Bigues i Riells, per un punt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)