OK Lliga

El Noia, el Calafell i el Liceo es classifiquen per la semifinal del ‘play-off’

L’Arenys de Munt perd la categoria

El Noia Freixenet, el Parlem Calafell i el Liceo s’han classificat per la semifinal de l’OK Lliga al guanyar també el segon partit dels quarts de final del play-off pel títol. Els de Sant Sadurní han guanyat el Reus Deportiu Virginias, aquest cop a casa per 7-4, mentre que els penedesencs s’han imposat a la pista del Finques Prats Lleida per 1-4. El conjunt gallec ha golejat per 1-7 l’Igualada Rigat a domicili.

Els de Sant Sadurní han superat el factor pista en contra i ha deixat fora de la competició al subcampió de la temporada passada. El Noia s’ha avançat amb un gol abans del 30 segons i malgrat l’empat dels reusencs, s’ha arribat al descans amb un 4-1. En la segona meitat el Noia ha intentat controlar el partit i el Reus ha buscat la remuntada. A setze segons del final i a porta buida ha arribat el 7-4 definitiu. En el conjunt de Sant Sadurní Costa ha anotat tres gols i Bargalló dos.

El Calafell s’ha imposat per 1-4 a la pista del Lleida en un partit on s’ha avançat amb un 0-1 al descans, i en la segona meitat ha tallat l’intent de reacció dels lleidatans. Casas ha anotat tres gols pel Calafell.

L’Igualada ha estat golejat pel Liceo (1-7) en un partit que ja perdia per 0-4 al descans. Els gallecs han passat a la semifinal. El capità igualadí Roger Bars haurà de passar per la sala d’operacions i estar de baixa sis i nou mesos perquè te un trencament parcial del lligament creuat anterior de la cama dreta.

L’Arenys de Munt baixa

El Garatge Plana Girona ha aconseguit la permanència i l’Arenys de Munt Solartradex ha perdut la categoria. Els gironins han guanyat el segon partit del play-out de permanència per 0-2 i com que van guanyar també el primer continuaran a l’OK Lliga. El porter LLaverola ha destacat amb grans aturades, i també un penal i dues faltes directes, i han marcat Pelicano i Sánchez, en el darrer instant a porteria buida.

En el play-off del novè i el desè lloc el Voltregà Stern Motor ha tornat a guanyar el Recam Làser Caldes (5-4) en un partit amb alternatives i s’ha adjudicat la novena plaça.