OK Lliga

El Palau lluitarà per revalidar el títol

Hoquei sobre patins. S’enfrontarà en la final de l’OK Lliga femenina al Telecable Gijón, i té el factor pista

Vila-sana (2) 2 Telecable (3) 2

VILA-SANA:Salvat, Silva, Agudo, Maria Porta i Victòria Porta –equip inicial–; Valentina Fernández, Barcons, Julieta Fernández, Figuerola i Coelho.TELECABLE GIJÓN:Meléndez, Lee, Lolo, Piquero i Roces –equip inicial–; Almeida, Ferreira, Ángela Fernández, Cobian i Novo.GOLS:1-0 (20’) Valentina Porta. 1-1 (24’) Lee. 1-2 (40’) Roces. 2-2 (45’) Julieta Fernández. Penals: Piquero 0-1, Valentina Fernández 1-1, Roces 1-2, Lee 1-3 i Julieta Fernández 2-3.ÀRBITRES:S. Mayor i A. Pérez.FALTES:7 del Vila-sana i 6 del Telecable.

Generali Palau 3 Martinelia Manll. 0

GENERALI PALAU:Maria Vicente, Busquets, Puigdueta, Florenza i Fontdegloria –equip inicial–; Gisela Vicente, Blackman, Colomer, Juan i Sapena.MARTINELIA MANLLEU:Alonso, Comas, López, Castellví i Gurri –equip inicial–; Garciolo, Canal, Codinach, Bullo i Iglesias.GOLS:1-0 (39’) Puigdueta. 2-0 (31’) Florenza. 3-0 (42’) Florenza.ÀRBITRES:R. Burgos i J. Reverter. Targeta blava a López.FALTES:11 del Palau i 14 del Manlleu.

El Generali Palau lluitarà per revalidar el títol de l’OK Lliga femenina en una final al millor de tres partits contra el Telecable Gijón. El conjunt vallesà té el factor pista al seu favor i el primer enfrontament serà el dissabte 3 de juny. El Palau es va classificar en derrotar per 3-0 el Martinelia Manlleu en el tercer partit de desempat de la semifinal del play-off. El partit va ser molt intens i anivellat en la primera meitat i es va decidir en la segona. El conjunt asturià va posar fi a les il·lusions del Vila-sana de disputar la seva primera final en guanyar en els penals el tercer partit. L’enfrontament va ser molt disputat i anivellat i va acabar amb empat (2-2). La pròrroga no va variar res, i en els penals el Telecable es va imposar per 2-3. El president del Vila-sana, Ramon Porta, es va queixar de l’arbitratge i va demanar que els posin arbitres de qualitat en els partits tan importants.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)