OK Lliga

El Generali Palau perd a la pista del Telecable el primer partit de la final (2-1)

El Generali Palau ha perdut avui per 2-1 al pavelló Mata Jove el primer partit de la final al millor de tres enfrontaments que disputa contra el Telecable Gijón i haurà de superar dos cops seguits al Maria Víctor de Palau-solità i Plegamans al conjunt asturià el cap de setmana vinent per revalidar el títol de l’OK Lliga femenina. Després d’una primera part molt intensa que s’ha acabat sense gols, Marta Piquero ha avançat el Telecable (1-0 en el minut 30’). Sara Roces, en el 37’, ha acabat de complicar les aspiracions vallesanes amb el 2-0. Però el Palau ha reaccionat de seguida amb un gol de Carla Fonteglòria a 10:41 del final (2-1) però no ha pogut forçar el temps afegit en el darrer partit de Tasha Lee (Telecable), que es retira, davant de la seva afició.

Certament, el Telecable de Ramon Peralta ha tornat a exercir de bèstia negra del Palau. No en va, en els cinc enfrontaments del curs, el Palau només ha esgarrapat un empat en la lliga i ha perdut quatre cops davant de les asturianes, campiones de la supercopa, de la lliga europea i de la copa, per ordre cronològic, i que completen una temporada excepcional.