OK Lliga

Tocarà remuntada

Hoquei sobre patins. El Generali Palau perd el primer partit de la final i ha de vèncer el Telecable dos cops al Maria Víctor per ser campió

Telecable 2 Palau 1

TELECABLE:Hidalgo, Lee, Lolo, Piquero i Roces -equip inicial-; Obeso i Ferreira.GENERALI PALAU:Vicente, Busquets, Puigdueta, Florenza i Fontdeglòria -equip inicial-; Blackman, Colomer i Juan.GOLS:1-0 (30’) Piquero. 2-0 (37’) Roces, de falta directa . 2-1 (39’) Fontdeglòria.ÀRBITRES:Í. López i N. Morandeira.FALTES:8 del Telecable i 12 del Palau.

El Generali Palau va perdre ahir per 2-1 en el primer partit de la final al millor de tres enfrontaments que disputa contra el Telecable Gijón i haurà de superar dos cops seguits al pavelló Maria Víctor de Palau-solità i Plegamans el conjunt asturià el cap de setmana vinent –primer ha de vèncer divendres per forçar el partit de diumenge– per revalidar el títol de l’OK Lliga femenina. Després d’una primera part molt intensa que va acabar sense gols, Marta Piquero va avançar el Telecable (1-0). Sara Roces, en el 37’, va acabar de complicar les aspiracions vallesanes amb el 2-0, marcat de falta directa arran de la desena falta d’equip visitant. El Palau va reaccionar de seguida amb un gol de Carla Fontdeglòria a 10:41 del final (2-1) però no va poder forçar el temps afegit en el darrer partit de Tasha Lee (Telecable), que es retira, davant de la seva afició.

El Telecable de Ramon Peralta va tornar a exercir de bèstia negra de les vallesanes. No en va, en els cinc enfrontaments del curs, el Palau només ha esgarrapat un empat en la lliga i ha perdut quatre cops davant de les asturianes, campiones de la supercopa, de la lliga europea i de la copa, per ordre cronològic, i que completen una temporada excepcional.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)