OK Lliga

Derrota del Generali Palau (1-2) i quart títol del Telecable Gijón

Les vallesanes han perdut a casa en el segon partit de la final

El Generali Palau ha perdut a casa el segon partit de la final (1-2) de l’OK Lliga femenina i Telecable Gijón ha guanyat el títol. El conjunt vallesà, que tenia el factor pista a favor, ja va perdre el primer partit del play-off a Astúries pel mateix resultat (2-1). Aquest és el quart títol de l’OK Lliga del Gijón en la seva història, i també el quart de la temporada ja que va guanyar la supercopa d’Espanya, la copa femenina i la lliga europea.

El conjunt vallesà ha vist molt aviat com l’equip asturià s’ha situat per davant en el marcador amb un gol de Piquero al minut cinc, aprofitant una descoordinació defensiva. Després d’algunes ocasions més de les asturianes el Palau ha començat a crear ocasions clares, però no ha estat encertat de cara a gol. A dos minuts del descans Roces ha fet el 0-2 pel Telecable.

En la segona meitat la defensa del conjunt asturià ha mantingut la seva avantatge fins que a dotze minuts del final Blackman ha marcat l’1-2 de l’esperança. En els minuts següents les vallesanes han disposat d’un parell de bons contraatac per empatar aprofitant el desconcert del Telecable, però no ho ha aconseguit. El conjunt asturià s’ha asserenat i ha disposat d’un penal a tres minuts del final, que no ha marcat, i ha pogut mantenir la mínima avantatge fins aconseguir la victòria i el títol de lliga.