Lliga Catalana

La fase final de la lliga catalana es jugarà a Palau-solità i Plegamans

Es disputarà el 16 i 17 de setembre en el Pavelló Maria Víctor

El títol de la XIX Frit Ravich Lliga Catalana es decidirà a Palau-solità i Plegamans. La Federació Catalana de Patinatge, l’ACHP, l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans i l’HC Palau han arribat a un acord perquè el Pavelló Maria Víctor sigui la seu de la final a quatre el 16 i 17 de setembre. la FCP i l’ACHP tenen com a objectiu promocionar l’hoquei patins i l’assistència de públic als pavellons, i s’han arribat a un acord per portar partits de primer nivell en pistes on no tenen equips a les màximes categories.

La lliga catalana, que disputen equips de l’OK Lliga i en la que el Calafell és l’actual campió, s’iniciarà el 24 d’agost i la fase de grups acabarà el 9 de setembre després de tres jornades. Per fer aquesta promoció de l’hoquei patins un parell de partits de la fase de grups de la lliga catalana es portaran a pavellons no habituats a veure equips de primer nivell. el Reu-Lleida es disputarà a Cambrils (24 d’agost), mentre l’Alcoi-Girona serà a Sant Jordi Desvalls (2 de setembre).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)