Lliga Catalana

El Girona perd contra l’Alcoi (4-3) en la lliga catalana

Hoquei patins. Els gironins han lluitat i han cedit a un minut del final

El Garatge Plana Girona va perdre per la mínima contra l’Alcoi per 4-3 en el seu últim partit de la lliga catalana, que es va disputar al pavelló de Sant Jordi Desvalls. Els gironins tenien possibilitats d’acabar primers del seu grup i passar a la final a quatre si haguessin guanyat. Amb la derrota gironina es va classificar el Calafell, que ja havia disputat els seus dos partits.

La primera meitat va ser molt anivellada i el Girona es va avançar dues vegades amb gols de Puigvert i Grau, però es va arribar al descans amb un empat, 2-2. En la segona meitat, Nadal va fer el 2-3, però els alcoians van empatar i quan faltava un minut per al final Formatjé, que va marcar dos gols, va fer el gol de la victòria de l’Alcoi.