Lliga Catalana

El Barça venç el Reus i el Noia supera el Calafell en les semifinals

El Barça, que ha derrotat el Reus per 2-1, i el Noia Freixenet, que s’ha desfet del Parlem Calafell remuntant un 2-0 (2-3) en la repetició de la final de l’any passat, jugaran demà diumenge al pavelló Maria Víctor de Palau-solità i Plegamans (19.15 h per Esport 3) la final de la XIX Frit Ravich lliga Catalana d’hoquei sobre patins.

Els gols del Barça els han fet Marc Grau quan faltaven 40 segons per al descans, i João Rodrigues, quan s’havien jugat 1:11 del segon temps. Maxi Oruste (28’), un dels nouvinguts a les files roig-i-negres, ha reduït distàncies pel Reus. El Barça ha disposat de dues faltes directes que no ha aprofitat. Bargalló, amb 0-0 –desena falta rival–, i tampoc no ha marcat João Rodrigues arran d’una blava a Julià per travar Barroso per darrera.

El Calafell, per la seva banda, s’ha avançat en el primer temps amb gols de Pascual i Xaus, però el Noia ha empatat en la segona part amb gols de Gabarró i Rovira. Mendes, en una gran acció personal, ha avançat per primer cop al Noia a 5:26 del final. El partit s’ha acabat amb polèmica amb el jugador del Noia Ivan Morales estès a terra i els seus companys reclamant una agressió.