OK Lliga

El Voltregà Movento Stern empata contra el campió, el Telecable (1-1)

El Vila-sana goleja a Las Rozas (12-2)

El Voltregà Movento Stern ha empatat a casa contra el campió de l’OK Lliga femenina, el Telecable Gijón (1-1). El conjunt osonenc ha començat perdent en un partit força intens però en la segona meitat Dana Anton ha fet el gol de l’empat. El Vila-sana Coop d’Ivars ha golejar per12-2 a Las Rozas i s’ha situa líder de la categoria per diferència de gols. Ha començat perdent (0-1), però al descans ja guanyava per 6-1. El generali Palau ha guanyat a la pista del Bembibre per 0-2 amb dos gols d’Aina Florenza, un en el minut 2 i el segon en el 47.

El Martinelia Manlleu ha sumat la seva primera victòria al superat per 3-1 el Coruña. Ha sentenciat en els darrers quatre minuts i Ona Castellví ha marcat dos gols. El Solideo Sant Cugat s’ha imposat per 0-3 a la pista de l’Alcobendas i ha destacat Laia Paredes que ha fet dos gols. El Cerdanyola Ferníe Energía ha derrotat l’Igualada Femení Grupo Guzman per 4-2 en un partit disputat i en el que Gemma Solé ha marcat dues dianes. El Lidergrip Mataró ha estat derrotat per 3-0 en la seva visita a la pista de l’Esneca Fraga, que ja guanyava per 2-0 al descans. Maria Sanjurjo ha fet dos gols per les locals.