OK Lliga

El Vila-sana Coop d’Ivars i el Generali Palau, els únics que porten el ple de triomfs

Les lleidatanes i les vallesanes han guanyat en les tres primeres jornades

El Vila-sana Coop d’Ivars i el Generali Palau són els dos equips que han sumat les tres victòries en els tres primers partits de l’OK Lliga femenina i estan al capdamunt de la taula. En aquesta tercera jornada e conjunt lleidatà s’ha imposat a la pista del Lidergrup Mataró per 1-5. Al descans dominava per 0-3 i Gimena Gómez ha marcat dos gols. L’equip vallesà ha superat el Voltregà Movento Stern per 4-1 després d’anar 2-0 al descans. Aina Florenza ha marcat dos gols.

El Solideo Sant Cugat ha derrotat per 6-3 el Cerdanyola Feníe Energía en un partit molt disputat i que s’ha decantat per les locals en els últims minuts. Del n2-1 al descans s’ha passat al 2-3 en l’inici de la segona meitat i al 6-3 final. Pel Sant Cugat han marcat dos gols cada una Ariadna Aviles i Alba Ambrós, els dos de falta directa. El Martinelia Manlleu ha empatat a casa (3-3) contra el Bembibre. Al descans guanyava per 0-1, però en la segona meitat perdia per 2-3 i ha empatat a dos minuts del final Marlena Rubio ha marcat dos gols. L’Igualada Femení Grupo Guzman ha perdut per 6-1 en la seva visita a la pista del Corunya, en una dolenta segona meitat. La Rozas ha derrotat per la mínima l’Alcobendas (4-3) i en partit avançat el Telecable va guanyar per un curt 1-0 l’Esneca Fraga, que era l’altre equip que havia guanyat en les dues primeres jornades.