OK Lliga

El Barça remunta un 3-0 a la pista del Voltregà i s’imposa per 4-5

L’Igualada i el Caldes tanquen la segona jornada de l’OK Lliga amb un empat (2-2)

El Barça ha remuntat un 3-0 a la complicada pista del Voltregà Movento Stern i s’ha imposat per un mínim 4-5 en la segona jornada de l’OK Lliga. Els de Sant Hipòlit han estat molts inspirats en la primera meitat i am tres gols en sis minuts s’han avançat amb el 3-0 i han tingut una clara ocasió per fer el quart. Els blaugrana han fet el seu primer gol abans del descans i en la segona meitat han culminat la remuntada a vuit minuts del final. Àlex Rodríguez ha fet dos gols pel Voltregà i Joao Rodrigues dos pels blaugrana. Ha tancat la segona jornada l’empat entre l’Igualada Rigat i el Recam Làser Caldes (2-2) en un partit disputat i amb alternatives. Els igualadins s’han avançat en el minut 3 i els vallesans s’han situat amb un 1-2 e la segona part, tot i que poc després els locals han empatat. Marc González ha marcat els dos gols del Caldes.

El Noia Freixenet ha derrotat el Finques Prats Lleida per 4-2 en un partit que ja dominava al descans per 2-0 i en el que Xavi Costa ha marcat dos gols. Juntament amb el conjunt blaugrana són els dos equips que han guanyat els dos primers partits. El Sant Just ha aconseguit un triomf històric al vèncer per 2-3 a la pista de l’Adiss Rivas. És la seva primera victòria a l’OK Lliga, ja que hi ha debutat aquesta temporada. S’ha arribat al descans amb un 0-0 i en la segona meitat el Sant Just ha sabut desfer els empats dels madrilenys fins sumar els tres punts.

El Parlem Calafell ha aconseguit una victòria de prestigi contra el Liceo per 3-2 amb Arnau Xaus marcant dos dels gols. Els gallecs s’han avançat i al descans els locals ja dominaven per 3-1. El Reus ha tingut feina per poder superar el Mataró per 6-5, ja que els mataronins s’han avançat amb un 1-3 al descans. Els roig-i-negre han remuntat en la segona meitat. Martí Casas i David Gemà han fet dos gols cada un pel Reus i Abel Moya n’ha fet dos pel Mataró. El Garatge Plana Girona ha perdut per 4-3 a la pista de l’Alcoi després d’un mal inici i arribar amb un 3-0 al descans.