OK Lliga

El Sant Just derrota el Liceo per un clar 7-3

Hoquei patins. El Caldes remunta un 2-0 i venç a la pista del Rivas (2-3)

El Sant Just continua amb el seu gran inici de temporada en l’OK Lliga en l’any del seu debut i en la quarta jornada va derrotar per un clar 7-3 el Liceo. El Sant Just encara no ha perdut cap partit i ocupa el primer lloc provisional de la classificació. Es va arribar al descans amb un 4-2 i en la segona meitat els locals es van distanciar. Joan Pujalte va destacar en marcar 3 gols.

El Caldes va remuntar a la pista del Rivas i es va imposar per 2-3 després d’anar perdent per 2-0 en els primers sis minuts. Marcos Blanqué va marcar una falta directa a dos minuts del final. El Voltregà i el Mataró van empatar (4-4) i els mataronins van sumar el seu primer punt de la temporada. Després de l’1-1 al descans, el Mataró es va situar amb un 1-4 i els osonencs van saber empatar. El Calafell i el Lleida també van empatar (4-4). Els lleidatans es van avançar (0-2) i es va arribar al descans amb un 4-3. Paiva va anotar tres gols pels lleidatans.