OK Lliga

El Vila-sana guanya a la pista del Palau per la mínima (0-1)

El Mataró s’imposa per 5-2 al Cerdanyola

El Vila-sana Coop d’Ivars ha guanyat a la pista del Generali Palau per un mínim 0-1 i encadena cinc victòries en cinc partits en l’OK lliga femenina. El conjunt lleidatà és l’únic que continua invicte després de les cinc primeres jornades. Un gol de Gimena Gómez en els primers minuts de la segona meitat ha decidit un enfrontament anivellat. El Palau ha disposat de tres faltes directes i un penals i no n’ha transformat cap.

El Lidergrip Mataró ha superat per 5-2 el Cerdanyola Feníe Energía amb 3 gols d’Aina Lleonart. Les mataronines s’han avançat amb un 3-0 en la primera part i les vallesanes s’han apropat en el segon temps, però les locals han sentenciat en els darrers dos minuts. El Voltregà Movento Stern ha empatat (4-4) a la pista del Bembibre en un partit amb alternatives i força anivellat. La local Pia Sarmiento ha anotat 3 gols.

L’Igualada femení Grupo Guzman ha perdut per la mínima (1-0) en la seva visita a la pista de Las Rozas, un gol d’ana Horche de falta directa en la primera meitat ha decidit. El Solideo Sant Cugat també ha perdut ajustadament (2-1) en la seva visita a la Corunya. Les locals sempre han anat per davant. El Martinelia Manlleu i l’Esneca Fraga van jugar dimecres passat pel compromís europeu del Fraga i van empatar (3-3). El partit va tenir alternatives i les osonenques van empatar en el darrer minut. El Telecable Gijón ha golejat (9-0) l’Alcobendas en un partit on ha destacat Sara Roces amb 6 gols. Al descans ja dominava per 5-0.