OK Lliga

El Manlleu sorprèn al líder, el Vila-sana, i guanya per la mínima a domicili (0-1)

El Palau ha golejat l’Alcobendas (0-8)

El Martinelia Manlleu ha donat la sorpresa i ha guanyat a la pista del líder de l’OK Lliga femenina, el Vila-sana Coop. d’Ivars, per un mínim 0-1. Un gol de Joana Comas en la primera meitat ha servit per sumar tres importants punts i trencar la imbatibilitat del conjunt lleidatà. El Vila-sana ha disposat d’una falta directa per empatar a cinc dècimes del final del partit, però la portera David Alonso l’ha aturat. Malgrat la derrota el conjunt lleidatà continua en el primer lloc.

El Generali Palau ha golejat per 0-8 en la seva visita a la pista de l’Alcobendas, el cuer. Al descans ja dominava per 0-4 i Aina Florenza ha anotat tres gols. El Lidergrup Mataró s’ha imposat per 0-2 a la pista de l’Igualada Femení Grupo Guzman, amb dos gols en la primera meitat. El Voltregà Movento Stern ha empatat a casa (2-2) contra el Corunya, un equip de la zona la, anivellant un 0-2 en la segona meitat.El Solideo Sant Cugat també ha empatat amb el mateix resultat (2-2), però ho ha fet a casa contra Las Rozas.

El Telecable Gijón ha guanyat per 1-4 a la pista del Cerdanyola Feníe Energía. Les vallesanes han aguantat la primera meitat amb el 0-0 inicial. Sara Roces ha fet dos gols. L’Esneca Fraga ha golejat per 7-1 al Bembibre. Aldrea Soto ha anotat dos gols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)