OK Lliga

El Noia s’imposa a la pista del Reus (2-3) en un partit molt intens i ajustat

El Sant Just perd el seu primer partit a la pista d’un Caldes molt sòlid (2-0)

El Noia Freixenet ha guanyat a la pista del ReusDeportiu Virginias per un mínim 2-3 en un partit molt intens i ajustat. En la primera meitat no hi han hagut gols, però en la segona els de Sant Sadurní s’han avançat amb un 0-2, amb dos gols de falta directa en mig minut de Martí Gabarró. Els roig-i-negres han reaccionat i s’han apropat dos cops en el marcador, però no han pogut empatar. A un minut i mig del final els locals han desaprofitat una falta directa. La bola aturada ha estat un problema pel Reus i no han transformat quatre directes i un penal.

El Sant Just, sorprenent segon de l’OK lliga, ha perdut a la pista del Recam Làser Caldes, molt sòlid en defensa, per 2-0. L’enfrontament ha estat molt disputat i amb forces ocasions i el Caldes ha aprofitat millor les seves. S’ha avançat en la segona meitat i ha sentenciat de penal en l’últim minut. El Finques Prats Lleida ha empatat a casa contra l’Adiss Rivas (2-2). Els visitants s’han avançat dues vegades i els locals han empatat els dos cops.

En aquesta 5a jornada el Mataró ha sumat la seva primera victòria al derrotar per 5-3 el Liceo. Els mataronins s’han avançat amb un 3-1, però els gallecs han empatat de falta directa a 1.20 del final. En el darrer mig minut el Mataró ha fet dos gols i s’ha emportat els tres punts. Abel Moya i Lluc Vila han fet dos gols cada un. El Barça ha golejat per 8-0 l’Igualada Rigat en una gran segona meitat. Marc Grau i João Rodrigues han fet tres gols cada un. El Voltregà Movento Stern ha derrotat per un ajustat 4-3 el Pas Alcoi gràcies a una bona segona meitat després de l’-1-1 del descans. El Garatge Plana Girona i el Parlem Calafell han empatat (3-3) en un partit que els gironins dominaven per 3-1, amb dos gols de Borja Ramon, i els penedesencs han empatat amb dos gols de Jordi Ferrer.