Lliga Europea

Victòries clares del Lleida, el Calafell i el Reus en la lliga europea

L’Igualada i el Noia tornen a perdre i ja no poden accedir a la fase de grups

El Finques Prats Lleida, el Parlem Calafell i el Reus Virginias han guanyat clarament els seus partits en la segona jornada de la segona fase de grups de la lliga europea, i mantenen totes les opcions de passar a la fase de grups dels setze millors en la darrera jornada que es disputa demà.

El Lleida ha superat per 1-5 el Coutras francès en el grup C, que es juga a Lleida, i és segon empatat a punts amb el Porto, passen els dos primers. Un 0-3 al descans ha sentenciat el partit. Pels lleidatans han marcat Ojeda (2), Aragonès, Folguera i Moncusi.

En el grup D, que es juga a Calafell, el conjunt local ha derrotat per 9-2 el Sarzana italià. Després d’un primer temps anivellat (2-1) els gos han arribat en la segona part. Han marcat Vives (2), Xaus (2), Ferrer (2), Pascual, Selva i Domènech. En el mateix grup el Reus no ha tingut problemes davant La Vendéenne francès i l’ha derrotat per 3-8. Un 0-3 inicial ha deixat les coses clares. Pels roig-i-negres Aragonès ha marcat 4 gols, Giménez 2 i Julià i Rojas 1. El Calafell i el Reus són primer i segon empatats a punts.

L’Igualada Rigat i el Noia Freixenet han tornat a perdre i ja no tenen possibilitats d’accedir a la fase de grups. Porten dues derrotes, els hi queda un partit i no poden atrapar als dos primers dels seus grups que han sumat dos triomfs. Els igualadins han perdut per 1-3 contra l’Oliveirense. Llenas ha marcat l’únic gol quan perdien per 0-3. Els de Sant Sadurní han tornat a començar molt malament el partit contra el Tomar, que jugava a casa, i han encaixat un 0-3 en els primers cinc minuts, i s’ha arribat al descans amb un 0-4. En la segona meitat el Noia s’ha intentat refer, però ha perdut per 2-6. Rovira i Gabarró han marcat els gols del Noia.