Lliga Europea

El Barça jugarà contra el Liceo, el Barcelos i el Forte la fase de grups

El Barça, semifinalista la temporada passada, jugarà la fase de grups de la lliga europea en el grup A contra el Barcelos, el Deportivo Liceo i el Forte. En el grup B, el Reus i el Calafell es tornaran a trobar un altre cop després de coincidir en la segona fase de qualificació el cap de setmana passat. Els seus rival seran els potents Benfica i Sporting. Tampoc no ho tindrà gens fàcil el Finques Prats Lleida, que se les heurà amb el Porto, el vigent campió, –també han coincidit aquest cap de setmana en la qualificació–, el Tomar i el Trissino en el grup C en el seu debut històric en la competició. El grup D, sense equips catalans ni de l’OK Lliga i teòricament el més fluix, l’integren el Lodi, l’Oliveirense, el Saint-Omer, que es la ventafocs, i el Valongo, subcampió el curs passat.

La fase de grups arrencarà el 30 de novembre i la resta de jornades es jugaran el 14 de desembre, l’11 de gener, el 25 de gener, el 8 de febrer i el 29 de febrer. Els dos primers de cada grup passaran als quarts de final d’anada i tornada que es jugaran el 14 de març i el 4 d’abril del 2024 i la final a quatre està prevista l’11 i el 12 de maig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)