OK Lliga

El Barça derrota el combatiu Calafell amb Alabart estel·lar (3-5)

El Barça, el líder de l’OK Lliga, ha derrotat avui el Calafell per 3-5 i manté la condició d’invicte amb cinc victòries i un empat (16 punts). L’exhibició d’Ignacio Alabart, que ha marcat dos gols de falta directa en tres intents arrossegant la bola, ha fet el 3-4 a 33 segons del final i ha clavat el 3-5 amb tot decidit –4 gols–, ha catapultat al conjunt d’Edu Castro en absència del lesionat Pau Bargalló en una pista molt complicada. El Calafell ha jugat amb orgull i ha igualat un 0-2 amb gols de Ferrer i Escala i un 2-3 amb una directa marcada per Arnau Xus amb mestria (42’). Amb 3-4, en els darrers segons, a més, ha estat a punt d’empatar de nou. El segon gol blaugrana l’ha fet Sergi Panadero. El Calafell, que en la supercopa va encaixar una derrota severa contra els blaugrana en les semifinals (11-2) ha fet un pas endavant. Tanca la sisena jornada quart amb 9 punts, tot i que perd la condició d’invicte.

Pel que fa a la resta de la jornada, el Sant Just –segon amb 13 punts–no afluixa i va aconseguir la seva quarta victòria en l’OK Lliga després de vèncer per un mínim 3-2 el Finques Prats Lleida en un partit disputat i molt intens en els darrers minuts. Els gols dels locals els van fer l’incombustible Edu Fernández, Xavier Crespo i Cristian Rodríguez. Nuno Soares i Sergi Folguera van marcar pels visitants. El Noia Freixenet, per la seva banda, va ensopegar a casa i va empatar amb el Voltregà (2-2). Costa va fer dos gols per als de Sant Sadurní. L’Igualada va empatar a casa contra el Reus (3-3). Sempre va anar per davant i els reusencs van salvar un punt a dos minuts del final amb un gol d’Aragonès. El Garatge Plana Girona va sumar una important victòria a la pista del Rivas (1-4), un rival directe, i es va allunyar de manera momentània de la cua de l’OK Lliga. El Caldes va caure per 4-2 a la pista del Liceo, mentre que el Mataró va buscar l’empat i va perdre per 4-3 a Alcoi. La resta de la jornada es jugarà la setmana vinent.