OK Lliga

Els sis primers guanyen i es comencen a distanciar

El Barça, el Sant Just, el Noia, el Calafell, el Liceo, el Voltregà i el Mataró sumen els tres punts en l’OK Lliga

Els sis primers de l’OK Lliga han guanyat en aquesta setena jornada i s’han començat a distanciar. El Barça, el líder, no ha tingut cap problema per golejar el Rivas, el cuer, per 8-2 amb quatre gols de Rodrigues. Els madrilenys han marcat primer i els blaugrana ja guanyaven 4-2 al descans. El Sant Just s’ha imposat per 1-4 a la pista del Garatge Plana Girona en una gran segona meitat on ha aprofitat les seves ocasions.

El Noia Freixenet ha guanyat a la complicada pista de l’Alcoi per 3-6 en un bon partit on Rovira ha marcat tres gols. El Parlem Calafell ha derrotat per 3-5 el Reus Virginias en el retorn al Palau d’Esports després de les obres. El partit ha estat molt intens, els visitants s’han avançat amb un 0-3, els locals han empatat i el Calafell ha sabut reaccionar. El LIceo no ha donat opció al Finques Prats Lleida en la segona meitat i l’ha derrotat per 1-6 amb tres gols de Carballeira.

El Voltregà Movento Stern ha derrotat per 3-0 l’Igualada Rigat en un partit molt anivellat i que s’ha decidit en els últims set minuts amb gols de jugada de bola aturada. El Mataró ha sortit de la zona de descens al guanyar per un mínim 2-1, amb remuntada, el Recam Làser Caldes. Els mataronins estan en un bon moment i han sumat 7 dels darrers 12 punts disputats.