Europe Cup

El Voltregà perd contra el Murches (5-4) en un partit intranscendent a l’Europe Cup

Els portuguesos s’han avançat amb un 2-0 i els osonencs sempre han anat a remolc

El Voltregà Movento Stern ha perdut l’últim partit de la fase de qualificació de l’Europe Cup per un ajustat 5-4 contra el Murches portuguès. El partit era intranscendent, ja que els dos equips estaven classificats pels vuitens de final. Amb aquesta derrota els osonencs acaben segons de grup.

Els de Sant Hipòlit han iniciat malament el partit i en un minut i mig han encaixat dos gols. En el minut 6 Serra ha marcat, però els portuguesos han continuat manant sobre la pista i anotant a cada reacció dels osonencs. Àlex Rodríguez ha marcat dos gols, un de penal, i s’ha arribat al descans amb un ajustat 4-3.

En la segona meitat s’ha mantingut el resultat fins a quatre minuts del final quan Burgaya ha aconseguit l’empat. Uns segons després, però els portuguesos han tornat a marcar i s’han emportat la victòria.