OK Lliga

El Barça goleja el Liceo en uns grans últims minuts de la primera meitat (6-0)

Els blaugrana han marcar quatre gols en menys de cinc minuts

El Barça ha golejat el Liceo per un clar 6-0 en la novena jornada de l’OK Lliga i manté el lideratge i la imbatibilitat. Els blaugrana han fet un gran final de la primera meitat, han marcat quatre gols en menys de cinc minuts i han sentenciat el partit. Els dos equips es tornaran a enfrontar dijous en l’inici de la lliga europea.

El Liceo ha tingut ocasions en els primers minuts i s’ha pogut avançar amb una falta directa en el minut 8, que el porter Carles Grau ha aturat. El Barça ha sentenciat el partit en els darrers cinc minuts de l primera meitat en que ha marcat quatre gols. Dos de Marc Grau, un d’Ignacio Alabart i un altre de João Rodrigues han situat el 4-0 al descans. En la segona meitat João Rodrigues ha tornat a marcar i després cada equip ha desaprofitat una falta directa. Ignacio Alabart ha completat la golejada amb al marcar de falta directa a cinc minuts del final.

El Voltregà Movento Stern ha superat per 4-2 al Rivas , el cuer en un partit que no s’ha decantat al seu favor fins als darrers deu minuts. Aleix Molas ha marcat dos gols. El Noia Freixenet ha superat l’Igulada Rigat per 6-2 en la segona meitat, després d’un primera força anivellada. El Recam Làser Caldes s’ha imposat a la pista del Garatge Plana Girona per un curt 1-2 en un enfrontament entre dos equips que estaven empatat a gairebé tot en la zona baixa de la taula. El Finques Prats Lleida ha superat el Mataró per 3-4 després d’un 0-2 al descans. Paiva ha fet dos gols. El Parlem Calafell ha cedit a la pista de l’Alcoi per 4-2 en la segona meitat.