Lliga Catalana

El Palau jugarà la final contra el Fraga

Les vallesanes guanyen el Manlleu (2-1) i les aragoneses a l’Igualada (2-3) en les semifinals

El Generali Palau i el Fraga disputaran la final de la lliga catalana femení, la fase final de la qual s’està disputant a Castellar del Vallès. El títol es decidirà demà a partir de dos quarts d’una del migdia. El conjunt vallesà ha remuntat contra el Martinelia Manlleu i s’ha imposat per un mínim 2-1 en la primera semifinal. En la segona el conjunt aragonès ha derrotat per 2-3 l’Igualada femení Grupo Guzman en un altre partit disputat i amb alternatives.

En el primer partit i després d’una primera meitat anivellada en la que no s’ha marcat cap gol, en la segona les osonenques s’han avançat amb el 0-1 anotat per Blanca Angrill. un minut després Laia Juan ha empatat pel Palau, i a deu minuts del final Elsa Salvañà ha anotat el gol de la victòria, 2-1.

El Fraga s’ha avançat en el segon partit en el minut 9 amb un gol de Vinyet Flix i amb el 0-1 s’ha arribat al descans. En la segona meitat les igualadines s’han posat per davant amb gols de Gina Balcells i Aida Mas, però el conjunt aragonès ha donat la vota al partit al marcar Joana Xicota i Adriana Soto, i amb el 2-3 s’ha classificat per la final.