OK Lliga

El 6-6 del Sant Just-Noia Freixenet, un gran espectacle

La bacanal d’hoquei sobre patins de diumenge a la pista del Sant Just en el partit contra el Noia Freixenet (6-6), un espectacle d’altíssim nivell amb polèmiques incloses i una gernació i que va representar una gran espectacle tant als que van ser a la pista com pels espectadors televisius, va començar a clarificar les primeres posicions d’accés a la copa. Tots dos equips per complir els seus objectius: els del Baix Llobregat s’asseguren la participació en la copa i els de Sant Sadurní la segona posició en l’acabar la primera volta a falta d’una jornada per disputar. El Barça, que dissabte va golejar el Girona 0-4) i manté la condició d’invicte, ja té de fa dies la plaça de copa garantida per la festa que es tornarà a jugar al Joan Ortoll de Calafell del 7 al 10 de març. Sigui com vulgui, el Sant Just, equip revelació acabat de pujar, va igualar primer un 1-4 i en el tram final un 4-6 davant d’un Noia potent que completa una gran primera volta i que ja tenia el passaport de copa garantit abans de l’empat. L’heroi del partit va ser el local Joan Pujalte, que va marcar en les quatre accions de falta directa que va intentar contra un porter de la categoria de Blai Roca, tot i que en la quarta, en la qual va establir el 6-6, va fer gol en el rebuig. El seu company Cristian Rodríguez va marcar de penal i Gerard Miquel, amb un cacau estratosfèric exterior, va fer l’altre gol local. Pel Noia, van marcar Toni Salvadó (2), Humberto (2), Jordi Bargalló i Martí Gabarró, de falta directa.

L’altre partit de diumenge es va saldar amb el triomf de Finques Prats Lleida per 3-1 (Ojeda, X. Aragonès i Badia) contra el Reus Deportiu en un duel d’equips de lliga europea. Dissabte, a banda del triomf del líder Barça, el Caldes es va imposar al Voltregà per un ajustat 4-3 després de remuntar un partit anivellat, i el Calafell va guanyar a la pista del Mataró (2-5) gràcies als tres gols de Xaus en la segona meitat. L’Igualada va empatar en la seva visita a la pista del cuer Rivas (2-2) i el Liceo va vèncer l’Alcoi per la mínima (2-1).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)