Lliga Europea

El Barça venç a la pista del Forte (1-3) i el Calafell supera el Reus (4-1)

El Barça ha assaltat la pista del Forte (1-3), el segon classificat de la lliga italiana i que té a les seves files els catalans Pedro Gil, Enric Torner i Joan Galbas, i consolida el lideratge en el grup A de la lliga europea amb dos triomfs en dos partits i una part de la feina cap als quarts de final feta. Bargalló (2) i João Rodrigues han fet els gols dels blaugrana.

El derbi català del grup B entre el Parlem Calafell i el Reus Virginias s’ha resolt a favor dels penedesencs (4-1), que s’han revenjat de la derrota de la copa contra els roig-i-negres en el mateix escenari. El conjunt de Jordi Garcia queda en una situació compromesa després d’haver perdut a casa també en la primera jornada, i l’equip de Ferran López es ressitua segon. Els gols dels locals els han marcat Carles Domènech, Oriol Vives, Jordi Ferrer i Arnau Xaus. Per part del Reus va veure porteria Maxi Oruste. El Calafell suma la seva primera victòria en la fase de grups, un resultat històric.

La figura del Trissino, el campió d’Itàlia, Giulio Cocco, ha avançat el seu equip quan tan sols havien transcorregut 46 segons. Un gerro d’aigua freda. El Finques Prats Lleida, però, no s’ha deixar intimidar i ha reaccionar amb un gol de Jordi Badia (1-1 en el 10’). Nuno i Aragonès, a més, han avançat els d’Edu Amat en el segon temps (2-3), però la resposta del Trissino ha estat virulenta (8-4). El català del Trissino, l’igualadí Jordi Méndez, ha fet un gol i va regalar dues assistències

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)