Més hoquei

Presenten el Partit de les Estrelles i sortegen els jugadors de cada equip

Es disputarà el dissabte 30 a Sant Sadurní d’Anoia

El Partit de les Estrelles s’ha presentat aquest matí a la Fassina, Centre d’Interpretació del Cava i s’han sortejat els dos equips que el disputaran, l’equip de Catalunya dirigit pel seleccionador català Jordi Camps i l’equip All Stars, que serà dirigit per l’entrenador del Reus Jordi Garcia. Els vint jugadors que saltaran a la pista aquest dissabte dia 30 al Pavelló Olímpic de l’Ateneu de Sant Sadurní d’Anoia (19.30 Esport 3) es van escollir per votació popular fa uns dies.

L’equip de Catalunya estarà format per Càndid Ballart (Reus) i Guillem Torrents (Igualada) com a porters, i com jugadors de pista Pau Bargalló i Marc Grau (Barça), Joan Pujalte (Sant Just), Nil Cervera (Igualada), Biel Pujadas i Adrià Ballart (Caldes), Xavi Aragonès (Lleida) i Carles Domènech (Calafell). El conjunt de l’All Star el formaran els porters Carles Grau (Barça) i Arnau Martínez (Caldes), mentre que com a jugadors de pista estaran João Rodrigues (Barça), Sergi Aragonès (Reus), Gerard Miquel (Sant Just), Arnau Xaus (Calafell), Gerard Riba (Igualada), Marc González (Caldes), Sergi Folguera (Lleida) i Humberto Mendes (Noia).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)