OK Lliga

El Voltregà, el Reus, l’Igualada i l’Alcoi completen la copa, el Liceo en queda fora

El conjunt de Sant Hipòlit serà cap de sèrie

El Voltregà Movento Stern, el Reus Deportiu Virginias, l’Igualada Rigat i l’Alcoi, són els quatre equips que s’han classificat per la copa masculina en l’última jornada de l primera volta de l’OK Lliga. El Barça, el Noia Freixenet i el Senergy Renovables Sant Just estaven classificats per llocs, i el Parlem Calafell com organitzador. El gran absent d’aquesta copa masculina serà el Liceo que ha quedat fora, mentre que el Voltregà s’ha situat com cap de sèrie.

El Noia ha guanyat per 3-1 el Liceo després de remuntar un 0-1, i ha deixat als gallecs fora de la copa. La victòria del Voltregà per 6-4 enfront el Finques Prats Lleida en un partit mot disputat ha classificat als de Sant Hipòlit i ho han fet com a caps de sèries al finalitzar la primera volta quarts. L’Alcoi s’ha assegurat a plaça al guanyar el Recam Làser Caldes per 4-1 amb tres gols de Sergi Canet mentre que el Reus ha empatat a casa (2-2) amb el Garatge Plana Girona i n’ha tingut prou. L’Igualada ha superat el Sant Just per 3-1 i també s’ha guanyat el bitllet. El Calafell, que no es jugava res, ha perdut a casa contra el Rivas, el cuer, per 3-5. Bernat Yeste ha marcat tres gols pels madrilenys. El Barça va jugar dissabte i va guanyar per 7-2 el Mataró amb quatre dianes de João Rodrigues.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)