OK Lliga

El Girona suma un important empat a la pista del Reus

Hoquei patins. L’estrena del nou entrenador porta el primer punt

Reus Deportiu 2 G. Plana Girona 2

REUS DEPORTIU:Ballart, Oruste, Casas, Canal i Gelmà –equip inicial–; Giménez, Aragonès, Julià, Rojas i Viña.GARATGE PLANA GIRONA:Llaverola, Grau, Vázquez, Ramon i Aguirre –cinc inicial–; Domènech, Puigvert, Bogers, Nadal i Fernández.GOLS:0-1 (13’) Puigvert. 1-1 (24’) Canal. 2-1 (43’) Casas. 2-2 (44’) Vázquez.ÀRBITRES:J.A. Ribó i J. Reverter. Van mostrar targeta blava a Rojas, del Reus, i Ramon, del Girona.FALTES:12 del Reus i 8 del Girona.COMENTARI:El Garatge Plana Girona va sumar un important empat en la seva visita a la pista del Reus Deportiu (2-2). L’estrena del nou entrenador del conjunt gironí a la banqueta, Xevi Garcia, va portar el primer punt. El conjunt reusenc es jugava la seva classificació per a la copa masculina i va buscar la victòria. Al final, amb l’empat en va fer prou. El Girona va fer un bon partit i es va avançar en el marcador en la primera meitat amb un gol de Marc Puigvert. El Reus, que necessitava puntuar, va empatar a un minut del descans i va capgirar el partit a set minuts del final (2-1). Els gironins van saber estar dins el partit i, un minut més tard, Marc Vázquez va empatar en transformar una falta directa. Va ser el primer gol de la temporada del Girona en una jugada de bola aturada. El Reus va buscar el triomf en els últims minuts i els gironins van saber aguantar molt bé en defensa.