OK Lliga

Els quatre primers inicien l’any amb una victòria

El Palau, el líder, i el Vila-sana guanyen amb molta comoditat

Els quatre primers classificats de l’OK Lliga femenina han iniciat l’any amb victòria. El Generali Palau, el líder, ha guanyat per 5-0 el Mataró i ha encadenat sis victòries contundents. El segon de la tula, el Telecable Gijón ha tingut problemes i només ha guanyat per un mínim 0-1 a la pista del Corunya, el cinquè. El Vila-sana Coop. d’Ivars no ha tingut pietat del cuer, l’Alcobendas i l’ha golejat per 9-1 amb tres gols de Daiana Silva i tres més de Luci Agudo. L’Esneca Fraga, el quart, s’ha imposat al Cerdanyola Feníe Energía per 5-1 amb tres dianes de Vinyet Flix.

El Martinelia Manlleu ha guanyat per 4-2 a Las Rozas i ha pujat fins la cinquena plaça de la classificació. El Voltregà Movento Stern s’ha imposat per 5-2 l’Igualada Femení Grupo Guzman, després de tenir un 5-0 al final de la primera meitat. Finalment el Solideo Sant Cugat ha perdut per la mínima (2-1) a la pista de Bembibre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)